Під Харковом бізнесмена підозрюють у розкраданні двох мільйонів гривень на будівництво дитячого садка

Фігуранту загрожує до 12 років в’язниці. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі “главку”.

Директор приватної будівельної компанії уклав договір з Дергачівської районної адміністрацією на проведення капітального ремонту дитячого садка. Вартість робіт склала шість мільйонів гривень.

За даними слідства, 77-річний спільник підприємця завищив вартість фактично виконаних робіт і в результаті бізнесмен отримав незаконний прибуток у розмірі двох мільйонів гривень.

Обшуки в харківських лікарнях “Укрзалізниці”: медиків підозрюють у розтраті грошей на лікування COVID-19

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею 191 (“привласнення, розтрата майна”) КК України. Директору будівельної фірми вручили підозру. Санкція статті передбачає покарання у вигляді 12 років тюремного ув’язнення з конфіскацією майна.

Розтрата 2,6 мільйона гривень: ексдиректору “Харьковжілстроя” вручили підозру

Нагадаємо, раніше в Харківській області чиновницю запідозрили в розтраті 200 тисяч гривень. За інформацією силовиків, керівник управління ЖКГ, благоустрою та капітального будівництва Куп’янської міськради в період з вересня по грудень 2018 року допустила розтрату коштів. Жінка уклала договір на переоснащення котельні, а після підписала підроблені акти.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі