Під Харковом через зварювання згорів легковик

Надзвичайна ситуація сталася в Харківському районі.

Про це 14 вересня повідомили в пресслужбі ДСНС у Харківській області. Дзвінок про пожежу в селищі Мала Данилівка надійшов на пульт рятувальників напередодні о 19:25. На території приватного подвір’я по вулиці Гагаріна, 62/3 горіли гараж і автомобіль Daewoo Neхia.

Коли рятувальники прибули на місце, площа пожежі склала 20 м кв. О 20:48 загорання вдалося повністю загасити. Ніхто не постраждав. За попередніми даними, причиною пожежі стало порушення правил пожежної безпеки при проведенні зварювальних робіт.

У Харкові засудили іноземця за підпал машини свого брата

Нагадаємо, раніше Київський районний суд Харкова виніс вердикт у справі про підпал машини, власником якої був чиновник міськради Олексій Богач. Інцидент стався 22 травня 2019 року. Volkswagen Touareg був припаркований біля будівлі харківської мерії. Зловмисник облив лобове скло та капот машини рідиною для розпалювання. Після цього уродженець Дніпропетровської області підпалив автомобіль і зник з місця події. Суд засудив фігуранта до трьох років позбавлення волі з дворічним випробувальним терміном.

Коментарі