Під Харковом чоловіка вбило струмом

Тіло 27-місцевого жителя селища Слобожанське Чугуївського району виявили біля електричної підстанції. Про це 18 червня повідомили в відділі комунікації Головного управління Нацполіції в Харківській області.

У Харкові на сходовій клітці жінку вбило струмом

Повідомлення про подію надійшло в Чугуївське районне управління поліції 16 червня о 7:10. Близько місцевої підстанції виявили тіло чоловіка. Згідно з висновком судово-медичного експерта, причиною смерті стало ураження електричним струмом.

Зараз поліцейські встановлюють обставини його загибелі.

Слідчі порушили кримінальне виробництво за ч. 1 ст. 115 (“умисне вбивство”) Кримінального кодексу України з позначкою “нещасний випадок”.

У Харкові після удару струмом і падіння з моста загинула 13-річна дівчинка

Нагадаємо, раніше в Харківській області загинув 33-річний житель села Гур’єв Козачок Золочівського району. Про це повідомили в пресслужбі “Харківобленерго”. Коли молодик намагався незаконно під’єднатися  до лінії електропередач, він доторкнувся до проводу під напругою. Від удару струмом місцевий житель загинув. Правоохоронці встановили, що будинок, в якому жив чоловік, чотири роки тому відключили від електропостачання за несплату.

Коментарі