Під Харковом колишній регіонал купив за місяць сім земельних ділянок

Ексрегіонал, голова Харківської райради Володимир Кацуба з 10 вересня став власником семи земельних ділянок загальною площею 37 гектарів. Відповідні повідомлення про суттєві зміни в майновому положенні з’явилися на сайті Єдиного держреєстру декларацій.

У документах йдеться про те, що Кацуба придбав земельні ділянки вартістю 188 тисяч, 180 тисяч, дві ділянки за 162,8 тисяч, 162,6 тисяч, 147 тисяч і 107 тисяч. Вся земля розташована в Дергачах.

Екснардеп з Харкова продає під Києвом палац за 16 мільйонів доларів – ЗМІ (Фото)

Раніше Кацуба задекларував 28 земельних ділянок (27 розташовані в Малій Данилівці Дергачівського району та один – у Дергачах), а також три квартири, житловий і дачний будинки і нежитлове приміщення. Таким чином колишній нардеп від Партії регіонів володіє 35-ма земельними ділянками.

У Києві затримали ексдепутата міськради Кацубу

 

Нагадаємо, Володимир Кацуба починав свою кар’єру на посаді радника голови Харківської облради Василя Салигіна. Потім був депутатом і головою Дергачівської райдержадміністрації, а у 2012 році разом зі своїм сином Сергієм став нардепом. У парламенті Кацуба представляв “Партію Регіонів”, потім був переобраний в якості самовисуванця і деякий час входив до групи “Воля народу”.

У 2019 він знову балотувався до Верховної Ради, але більш ніж удвічі поступився кандидату від “Слуги народу” Євгену Півоварову.

У грудні минулого року Володимира Кацубу обрали головою Харківської райради.

У липні 2020 го поліція проводила обшуки у сімейства Кацуба, а “Харківський антикорупційне центр” випустив розслідування про фінансування ними “Партії Шарія”.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі