Під Харковом машина таксі вилетіла з мосту: постраждали три людини

У Лозівському районі Харківської області сталася аварія, в результаті якої постраждали водій та двоє пасажирів. Про це повідомили у пресслужбі обласної поліції.

Винуватець смертельної ДТП Тигран Енгібарян намагається стати держслужбовцем

За даними правоохоронців, 45-річний таксист з Харкова погодився відвезти компанію з трьох чоловіків та жінки в село Добровілля. В дорозі він не вибрав безпечну швидкість руху, через що Volkswagen вилетів з моста та перекинувся.

В результаті ДТП травми отримали три людини. Водія та двох пасажирів доставили в лікарню. Зараз поліція встановлює всі обставини того, що сталося в селі Нова Іванівка.

Фото: ГУ Нацполіції в Харківській області

Нагадаємо, раніше в Харкові винуватець смертельної ДТП отримав умовний термін. Водій ВАЗ-21104 не пропустив пішохода, який переходив дорогу по зебрі. В результаті удару чоловік отримав травму голови з переломом кісток черепа і крововиливом, а також переломи шийного хребця, руки та гомілки. Потерпілого доставили в лікарню швидкої та невідкладної допомоги, але врятувати його не вдалося.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі