У Харкові винуватець смертельної ДТП отримав умовний термін

Ленінський районний суд Харкова виніс вирок у справі про аварію на вулиці Беркоса, 38. Фігурант повністю підтвердив свою провину. Про це стало відомо з Єдиного реєстру судових рішень.

Алкоголь та аварії: кого з депутатів Харківської міськради звинувачували в порушенні ПДР

За даними слідства, ДТП сталося 4 лютого нинішнього року. Водій ВАЗ-21104 не пропустив пішохода, який переходив дорогу по зебрі. В результаті удару чоловік отримав травму голови з переломом кісток черепа та крововиливом, а також переломи шийного хребця, руки та гомілки. Потерпілого доставили в лікарню швидкої та невідкладної допомоги, але врятувати його не вдалося.

В ході розгляду харків’янин визнав свою провину. Співробітник “Укрпошти” розказав, що добровільно компенсував збитки потерпілим. За порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель людини, його засудили до чотирьох років позбавлення волі з трирічним випробувальним терміном. На цей час вердикт не набув чинності та може бути оскаржений в апеляції.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі