Під Харковом місцевий житель обстріляв енергетиків, один з чоловіків отримав поранення

Інцидент стався в Нововодолазькій об’єднаній територіальній громаді. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі “Харківобленерго”.

10 листопада в селі Рокитне місцевий житель обстріляв співробітників “Харківобленерго” з невстановленої зброї. Інцидент стався, коли енергетики намагалися відключити будинок чоловіка від електропостачання через незаконне підключення до електромережі.

“Коли енергетики виходили з машини, споживач почав стріляти в їхній бік зі зброї, схожої на пневматичну. Куля влучила одному з працівників у руку, коли той намагався прикрити обличчя”, — йдеться у повідомленні.

У Харкові на сходовій клітці жінку вбило струмом

На місце події виїжджала поліція. Постраждалі написали заяву. Дані про інцидент внесли до ЄРДР. У пресслужбі ГУ НПУ в Харківській області подробиці НП пообіцяли надати пізніше.

У Харківській області при спробі крадіжки електрики загинув 33-річний чоловік

Нагадаємо, раніше в місті Куп’янськ Харківської області місцевий житель разом з “групою підтримки” погрожував енергетикам розправою. Під час конфлікту співробітників компанії ледь не збив водій джипа. За даними компанії, чоловік заборгував близько 3000 гривень. Його будинок кілька разів відключали від електропостачання, проте куп’янчанин знову відновлював подачу струму.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі