Два дні не відповідала на дзвінки: у Харківській області рятувальники допомогли пенсіонерці (Фото)

У Куп’янську 87-річна жінка виявилася замкненою в кімнаті. Про це сьогодні повідомили у пресслужбі ДСНС у Харківській області.

28 січня близько 11:00 на спецлінію надійшов сигнал про те, що в кімнаті житлового будинку на проспекті Конституції, 9 знаходиться пенсіонерка 1937 року, яка два дні не відповідає на дзвінки.

З річки під Харковом водолази дістали тіло чоловіка

До місця виклику направили одне відділення рятувальників. У присутності співробітників поліції, бійці ДСНС за допомогою спецінструменту відкрили двері кімнати. На щастя, жінка не постраждала, медична допомога їй не знадобилася.

Впав обличчям на дріт: у Харківській області пенсіонеру знадобилася допомога рятувальників

Нагадаємо, раніше в Харкові загорілася квартира на першому поверсі п’ятиповерхівки по вулиці Отакара Яроша. Всередині приміщення знаходився 73-річний чоловік, який не міг самостійно вибратися назовні з вогняної пастки. Рятувальники зламали решітки на вікні, звільнили потерпілого та передали його медикам швидкої допомоги. Також із задимленої будівлі вогнеборці евакуювали 15 осіб.

Теги:

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі