Під Харковом невідомі поглумилися над пам’ятником полеглим у Другій світовій війні (Фото)

Інцидент стався в місті Дергачі. Про це сьогодні повідомили в ГУ НВЦ в Харківській області. За даними правоохоронців, 2 листопада близько 16:30 в поліцію надійшов сигнал про те, що на вулиці Садовій невідомі поглумилися над пам’ятником полеглим у Другій світовій війні.

У Харкові копи розшукали блогера, який розмалював ліхтарний стовп біля оперного театру

Зловмисники пошкодили огорожу, плитку, а також відбили частину монумента. За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею 297 (“Наруга над могилою або місцем поховання”) КК України. Санкція передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п’яти років з конфіскацією майна.

4.jpg

 

Здавав хрести на металобрухт: поліцейські затримали чоловіка, підозрюваного у вандалізмі

Нагадаємо, раніше в Чугуївському районі три неповнолітні мешканки селища Новопокровка зняли дорожній знак “Поступитися дорогою” і записали це на відео для Tik Tok. Потім дівчата знак викинули. Дільничні офіцери та працівники селищної ради встановили особи підлітків. Дівчата разом з батьками побували у відділі поліції. На батьків склали адмінпротокол за невиконання обов’язків по вихованню дітей.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі