Під Харковом під час руху загорівся Volkswagen

У Харківському районі рятувальники загасили пожежу в автомобілі Volkswagen Golf 1987 років випуску. Машина загорілася під час руху по вулиці Височанський шлях. Про це розповіли в пресслужбі обласного управління ДСНС.

У Харкові загорівся легковик

Інформація про надзвичайну подію в селищі Високому надійшла до рятувальників о 11:01, на місце події виїжджали два екіпажі. До моменту їх прибуття полум’я повністю охопило легковик. Загальна площа пожежі склала шість квадратних метрів. На щастя, водій встиг покинути салон. Об 11:37 пожежники загасили загоряння. Причину того, що сталося встановлюють експерти.

030921-10_0.jpeg

Фото: ДСНС у Харківській області

Нагадаємо, раніше під Харковом поруч з АЗС загорівся автомобіль. Займання сталося в районі Пісочина 29 березня. Автомобіль Volkswagen заправився газом, проїхав близько 20 метрів – і загорівся. На місце виїхало одне відділення пожежників. Через 40 хвилин полум’я вдалося ліквідувати. В результаті події ніхто не постраждав. За попередньою інформацією, причиною НП стала технічна несправність.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі