У поліції розповіли, з чим пов’язані обшуки в Харківській міськраді

У Харкові правоохоронці проводять слідчі дії в рамках кримінального провадження за статтею 296 (“хуліганство”) КК України. Про це повідомили в пресслужбі обласного управління поліції.

У Харківській міськраді пройшли обшуки

Нагадаємо, раніше стало відомо, що в міськраді другу добу тривають обшуки. Однак на той момент і силовики, і мерія не коментували слідчі дії. Пізніше в поліції розповіли, що вчора було відкрито кримінальне провадження і зараз йде його розслідування.

По всій видимості, мова про вчорашній конфлікт біля мерії. Помічник парламентарія Дмитро Никонов і депутат міськради Аліна Мустафаєва намагалися розмістити банери, спрямовані проти в.о. мера Ігоря Терехова. Однак на місце події прибула велика група поліцейських, яка зірвала рекламні матеріали.

 

 

 

Нагадаємо, раніше cекретар Харківської міськради Ігор Терехов приніс у міську територіальну виборчу комісію документи для реєстрації кандидатом на виборах мера. 25 вересня, його кандидатуру на партійній конференції висунув “Блок Кернеса -“Успішний Харків”, зазначивши, що він продовжить курс, який задав покійний градоначальник. Його кандидатура була офіційно зареєстрована. А ось в автобіографії учасниці вчорашньої акції Аліни Мустафаєвої знайшли помилки, через чого її реєстрація затягнулася.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі