Під Харковом після зіткнення двох авто загинув літній чоловік: поліція шукає свідків ДТП

Аварія сталася на Окружній дорозі. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі ГУ НПУ в Харківській області.

16 вересня близько 11:00 на повороті в село Сиряки Дергачівського району зіткнулися автомобілі Volkswagen і ВАЗ-2109. В результаті ДТП 75-річний водій останньої легковика загинув до приїзду медиків швидкої допомоги. За даним фактом в поліції відкрили кримінальне провадження.

1_0.jpeg

2_0.jpeg

 

Смертельна ДТП на окружній: під Харковом зіткнулися вантажівка і легковик (Фото)

Правоохоронці просять свідків аварії звернутися до відділу розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління ГУ НПУ в Харківській області на вулиці Маяковського, 22 до старшого лейтенанта поліції Ростислава Тарасова або за номером: 099-703-19-80.

У Харкові на Окружній автомобіль вилетів у кювет: постраждала пасажирка

Нагадаємо, раніше на харківській окружній автомобіль врізався в стовп і згорів. ДТП сталося між Олексіївкою і авторинком “Лоск”. Volkswagen Passat врізався в опору білборда, після чого автомобіль загорівся. Водій загинув на місці події – його обгоріле тіло медики виявили поруч з палаючим авто. На місце також виїжджали пожежники.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі