Під Харковом поїзд на смерть збив дівчину

Загиблій було 19 років. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі “главку”.

За даними правоохоронців, 19 жовтня близько 14:00 в селищі Пісочин, на ділянці залізничної колії Люботин-Нова Баварія поїзд збив дівчину. Від отриманих травм мешканка Пісочина померла до приїзду медиків.

80-річна жінка загинула під колесами потяга

Дані про подію внесли до Єдиного журнал обліку правопорушень і повідомлень. Зараз на місці НП працюють правоохоронці. Всі обставини трагедії встановлюються.

На залізничній платформі знайшли тіло чоловіка

Нагадаємо, раніше харків’янин, який учинив самогубство, залишив прощального відео в мережі Instagram. За даними очевидців, трагедія сталася 16 лютого на вулиці Гвардійців Широнінців, 29А. Чоловік викинувся з балкона квартири. У мережі з’явився запис, де він скаржиться на “зраду близьких людей” і “розбите серце”. Джерела Newsroom у правоохоронних органах підтвердили, що на відео справді хлопець, який учинив суїцид.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі