Під Харковом рецидивіст вбив співмешканку — поліція

Інцидент стався в селищі Пісочин. Про це 5 січня повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції в Харківській області.

Поліцію на місце НП 4 січня викликали медики, які зафіксували смерть 52-річної мешканки селища. На її тілі експерт виявив численні гематоми. Під час проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські з’ясували, що до смерті жінки причетний її 37-річний співмешканець, який раніше відбував покарання за умисне вбивство.

Під час спільного застілля пара посварилася, після чого чоловік почав бити її руками та ногами. Від отриманих травм жінка померла у власному будинку. При цьому чоловік намагався збити правоохоронців і давав неправдиві свідчення.

1111.jpeg

Слідчі повідомили чоловікові про підозру у вчиненні злочину, передбаченому ч. 2 ст. 115 (“умисне вбивство”) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 15 років ув’язнення або довічне позбавлення волі. Зараз правоохоронці розв’язують питання про обрання запобіжного заходу.

“Захистила” сестру: жінку підозрюють у замаху на вбивство

Нагадаємо, раніше в Харківській області від крововтрати помер чоловік. Інцидент стався в Балаклії. Під час застілля пара почала сваритися. У розпал скандалу 18-річна дівчина штовхнула свого співмешканця. 24-річний чоловік оступився і впав грудьми на осколок скла. Родичі, а потім медики намагалися надати чоловікові допомогу, але зупинити кров їм так і не вдалося.

Коментарі