Під Харковом російські військові не додумалися відключити на викраденому телефоні автозагрузку та зберегли фото своїх злочинів

До слідчого управління поліції Харківської області надійшла цікава заява від жительки села Циркуни: на її сховищі в Google Фото почали з’являтись фото та відео російських військових, які пиячили та розважались на території її дому. Господарка в цей час була за кордоном. Про це розповів начальник слідчого управління Сергій Болвінов у Facebook.

Виявилося, що в Циркунах, коли село було під окупацією, рашисти, заселилися у домівку потерпілої. За словами Сергія Болвінова, окупанти виламали двері, пиячили, викрали купу техніки, чоловічого та жіночого одягу, зокрема, спідню білизну, і, звісно, пральну машину.

Брав участь у тортурах і вбивстві українського військового: журналісти встановили ім’я садиста

“Свої фото рашисти робили на викрадену техніку. А мізків відключити хмарне сховище не вистачило. Головним шоком, судячи з фото, для них стала пляшка алкоголю зі скорпіоном та змією всередині. Більшість з окупантів вже встановлені. Цікаво те, що вони родом з великих міст: Москви, Курська, Нижнього Новгорода. Тобто, вони мали раніше бачити пляшки з алкоголем та пральні машинки. Але, судячи з поведінки цих індивідів, з ними та їх сумною долею все зрозуміло”, – зазначив начальник слідчого управління.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі