Під Харковом рятувальники допомогли паралізованій жінці

У місті Дергачі Харківського району бійці ДСНС допомогли бригаді швидкої допомоги дістатися до пацієнтки. Жінка 1941 року народження через проблеми зі здоров’ям не могла самостійно відкрити двері. Про це повідомили в пресслужбі рятувальників.

У Харківській області рятувальники допомогли дитині

Вчора о 15:03 на гарячу лінію надійшов виклик з вулиці Садової. Як з’ясувалося, важко хвору місцеву жительку паралізувало та лікарі не могли потрапити до неї додому. Бійці ДСНС за допомогою пожежних сходів потрапили на балкон, після чого відкрили двері. Жінці надали необхідну медичну допомогу.

Нагадаємо, раніше в Харківській області чоловік провалився в покинутий колодязь. Інцидент стався вранці 1 червня в селі Карабущине. Як з’ясувалося, 56-річний чоловік потрапив у покинутий восьмиметровий колодязь біля будинку №41 по вулиці Ветеранів. Він зміг самостійно вибратися з води та до моменту приїзду рятувальників вже з останніх сил тримався за бетонні стінки джерела. Співробітники ДСНС за допомогою мотузок витягли потерпілого і передали медикам.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі