Під Харковом рятувальники на ношах доставили тяжкохворого пацієнта до машини швидкої допомоги

Інцидент стався в Дергачівському районі. Про це сьогодні повідомили у пресслужбі ДСНС у Харківській області.

9 листопада до служби порятунку звернулися співробітники швидкої допомоги. За їх словами, у господаря будинку на вулиці Горького, 10 в Дергачах сталося гостре порушення кровообігу в мозку. При цьому автомобіль “швидкої” дістатися до місця призначення не міг.

У центрі Харкова з багатоповерхівки у вогні евакуювали шістьох людей (Відео)

На місце виклику направили бригаду рятувальників. Бійці ДСНС за допомогою нош, у супроводі фельдшера, 200 метрів несли пацієнта до автомобіля швидкої допомоги, після чого чоловіка доставили в лікарню.

У Харківській області через цигарку загорівся будинок: жінка отримала опіки

Нагадаємо, раніше в Харкові рятувальники вісім годин гасили покинутий інтернат. Пожежа сталася по вулиці Шевченка, 329. До моменту приїзду пожежників, вогонь охопив 1000 квадратних метрів будівлі. У занедбаному приміщенні горіли дерев’яні конструкції перекриття та даху.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі