Під Харковом рятувальники витягли з траншеї корову (Фото)

10 серпня в службу порятунку надійшов сигнал про те, що в селі Безлюдівка Харківського району на пасовищі в траншею провалилася велика рогата тварина.

Про це сьогодні повідомили в пресслужбі ДСНС у Харківській області. Без сторонньої допомоги місцеві жителі дістати корову з ями не змогли. До місця НП направили одну бригаду рятувальників.

На Журавлівці потонув 12-річний хлопчик

Прибувши на виклик, вогнеборці розширили траншею, обв’язали тварину мотузками та підняли на поверхню. Вся операція зайняла близько двох годин.

100821-9.jpeg

 

У Харкові з палаючого будинку евакуювали шістьох жителів

Нагадаємо, раніше в Харкові підліток зірвався з моста. Інцидент стався на вулиці Некрасова. Прибувши на місце, силовики встановили особу потерпілого, ним виявився 15-річний місцевий житель. З травмами голови, переломом щелепи та гомілковостопного суглоба його доставили в лікарню. За словами очевидців, підліток зірвався з моста через власну необережність.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі