Під Харковом у гаражному кооперативі згорів легковик (Фото)

Інцидент стався в смт Солоницівка. Про це сьогодні повідомили у пресслужбі ДСНС у Харківській області.

Сигнал про подію на території гаражного кооперативу “Лісовик” на вулиці Сумській шлях надійшов на спецлінію 26 грудня близько 13:00.

У Харкові співробітнику поліції вночі спалили кросовер

До місця НП направили одне відділення рятувальників на автоцистерні. На момент їх прибуття легковий автомобіль ВАЗ-2107 був охоплений полум’ям. Площа загоряння склала три квадратних метри.

270021256_1769431669929886_6941318583706670206_n.jpg

 

У Харківській області в згорілому авто виявили тіло людини

Завдяки оперативним діям співробітників ДСНС поширення вогню вдалося уникнути. Жертв та постраждалих в результаті НП немає. Обставини інциденту з’ясовуються.

Нагадаємо, раніше в місті Люботин Харківської області автомобіль “Mazda-3” зіткнувся з автобусом. Від удару сталася розгерметизація паливної системи в легковику і вона загорілася. Коли співробітники ДСНС примчали на місце, автомобіль вже був весь охоплений вогнем. В результаті НП ніхто не постраждав.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі