Під Харковом у вигрібній ямі потонула жінка

Про це сьогодні повідомили в пресслужбі “главку”. За даними правоохоронців, інцидент стався 24 вересня в селі Манченки Харківського району. На території приватного домоволодіння близько 23:00 у вигрібній ямі родичі виявили тіло 61-річної жінки. Оперативники встановили, що каналізація була частково прикрита пластиковою кришкою.

Тіло загиблої без ознак насильницької смерті відправили в морг для проведення судово-медичної експертизи. Дані про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 115 (“умисне вбивство” з позначкою “нещасний випадок”) КК України.

Чоловіка на смерть придавило машиною: загиблого знайшла матір

Депутат Люботинської міської ради Денис Арман кореспонденту Newsroom повідомив, що загибла багато років працювала фельдшером.

“Тамарі Гайворонській 14 вересня виповнився 61 рік. За більш ніж 30 років стажу в швидкій допомозі Тамарі Гайворонській у прямому сенсі зобов’язані життям сотні жителів Люботина та Манченків, де вона все життя прожила та надавала невідкладну допомогу в тому числі і в позаробочий час”, – розповів колишній колега загиблої.

На Салтівці чоловіка прибило вуличним холодильником

Нагадаємо, в серпні минулого року в Харкові під час пожежі у дев’ятиповерхівці двоє дітей отруїлися чадним газом. Займання сталося у квартирі на першому поверсі житлової 9-поверхівки по вулиці Гвардійців Широнінців, 54-а. Коли бійці ДСНС прибули на місце, на балконі квартири тліли домашні речі. Двері на балкон були відчинені, тому дим повністю заповнив трикімнатну квартиру. В цей час в приміщенні знаходилися троє дорослих і двоє дітей. Дорослі навіть не намагалися загасити тління та провітрити кімнату від диму.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі