У центрі Харкова BMW зіткнувся з машиною швидкої допомоги: постраждав лікар

Увечері 30 січня в Харкові сталася аварія за участю спецтранспорту. У ДТП постраждав медик. Про це повідомили в пресслужбі обласного управління патрульної поліції.

У Київській області в результаті ДТП загинула вагітна жінка

Інцидент стався о 20:10 на вулиці Кооперативній. Там зіткнулися BMW та автомобіль швидкої допомоги Renault. Від удару спецмашина заїхала на тротуар та ледь не врізалася в стіну будинку.

В результаті зіткнення постраждав лікар, якого з місця події забрали колеги та доставили в лікарню. Обставини події встановлює слідчо-оперативна група.

У Харкові Daewoo врізався в Mercedes: постраждали два пасажири

Нагадаємо, на початку січня водій легковика виїхав на зустрічну смугу і протаранив карету швидкої. Аварія сталася на трасі Київ – Харків – Довжанський біля селища Коротич. Водій автомобіля Skoda Octavia, який їхав у бік Люботина, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем бригади швидкої допомоги. Від удару 44-річний водій Skoda отримав несумісні з життям травми та помер по дорозі в лікарню. Крім того, постраждала і 49-річна молодша медична сестра.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі