Під Харковом засудили рецидивіста, який намагався зґвалтувати жінку

Дергачівський районний суд Харківської області виніс вирок у справі про напад на жінку. Фігурант не визнав провину та заявив, що бив її, але не планував ґвалтувати. Про це стало відомо з Єдиного реєстру судових рішень.

Зв’язав, порізав ножем та зґвалтував: поліція затримала підозрюваного

Інцидент стався 17 липня в селищі Солоницівці. Чоловік, неодноразово судимий за крадіжки, грабежі та розбій, помітив на алеї Воронівського незнайомку. Він звернувся до неї з проханням допомогти знайти потрібний будинок. Потім фігурант переконався у відсутності свідків та накинувся на жертву. Зловмисник душив жінку, бив її по голові та тілу, а також намагався роздягнути. Однак зробити задумане йому завадив випадковий перехожий. У постраждалої пізніше діагностували синці, садна та крововилив в око.

В ході розгляду рецидивіст не визнав своєї провини. Він стверджував, що допоміг жінці зловити її тхора, але тварина почала пищати. Через це між ними сталася сварка, під час якої уродженець Харкова побив незнайомку. Однак його свідчення спростувала і потерпіла, і той свідок, що її врятував.

У Харкові засудили ґвалтівника, який поглумився над двома неповнолітніми дівчатами

За спробу зґвалтування суд засудив зловмисника до шести років позбавлення волі. До цього покарання додали місяць невідбутого покарання (звільнений по УДО) за розбій. Вердикт не набрав чинності та може бути оскаржений в апеляції.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі