Під Харковом зіткнулися три авто: загинув співробітник митниці, ще чотири людини отримали травми (Відео)

Аварія сталася на трасі Харків-Вовчанськ. Першими про подію повідомили очевидці, опублікувавши фото з місця інциденту.

У Центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Newsroom підтвердили інформацію про ДТП.

У Харкові нетверезий співробітник поліції спровокував дві ДТП

“Виклик про подію надійшов на спецлінію 23 грудня о 07:49. На місце виїжджали чотири бригади швидкої допомоги. Зіткнулися три автомобілі, одна з машин належить митній службі. Співробітник відомства загинув на місці. Ще чотирьох громадян з травмами різного ступеня тяжкості госпіталізували: у трьох — політравми, в одного потерпілого — перелом стегна”, — розповів начальник Центру Віктор Забашта.

У пресслужбі ГУ НПУ в Харківській області подробиці події пообіцяли надати пізніше.

Рятувальники показали наслідки смертельної аварії в Харківській області (Фото)

Нагадаємо, раніше в Харкові маршрутка врізалася в причіп з військовою технікою. За словами очевидців, водій автобуса на повороті не помітив машину військових та допустив зіткнення. Екіпаж патрульної поліції, що знаходився на місці подій, повідомив, що в результаті зіткнення ніхто не отримав серйозних травм, у кількох пасажирів були забої, але від госпіталізації вони відмовилися.

 

 

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі