Пішов з дому та не повернувся: у Харкові розшукують зниклого безвісти підлітка (Фото)

Про це сьогодні повідомили в пресслужбі ГУ НПУ в Харківській області.

За даними правоохоронців, 16-річний Максим Чирик, який тимчасово проживає в Харкові, 4 лютого близько 21:00 пішов з дому і не повернувся. Востаннє підліток виходив на зв’язок з близькими 5 лютого. Він сказав, що прямує на змагання в місто Зміїв і що в його телефоні розряджається акумулятор.

У Харківській області розшукують зниклу безвісти дівчину

Прикмети Максима: на вигляд хлопцеві 16-18 років, зріст 165 сантиметрів, статура худорлява, волосся русяве, очі темні. У день зникнення був одягнений в чорну кофту, джинси, куртку та кросівки.

Йшов вулицею в брудному одязі: у Харкові знайшли підлітка, який втік з дому

Правоохоронці просять усіх, хто володіє будь-якою інформацією про місцезнаходження Максима Чирика, звернутися до відділу Ізюмського районного управління поліції №1 або зателефонувати за телефонами: (057) 492-09-02, (050) 416-80-81.

Нагадаємо, раніше в Харкові розшукали 12-річну школярку, яка пішла з дому і не повернулася. Дитину в районі Нових Домів шукали співробітники поліції разом з небайдужими місцевими жителями та волонтерами. Дівчинку виявили на станції метро “Захисників України”. Як з’ясувалося, школярка була в гостях у бабусі, а після пішла гуляти – та заблукала. Телефону з собою у дитини не було.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі