Йшов по вулиці в брудному одязі: у Харкові знайшли підлітка, який втік з дому

Під час патрулювання Новобаварського району міста патрульні звернули увагу на хлопця, який йшов вулицею в брудному одязі. Інспектори поцікавилися у юнака, чи потрібна йому допомога. Під час перевірки особи по базах даних, з’ясувалося, що хлопець неповнолітній і його розшукують правоохоронці з Дніпропетровської області. Про це повідомили в пресслужбі Управління патрульної поліції Харкова.

Ночувала на сіннику, а вранці пішла до подруги: поліцейські розшукали зниклу безвісти школярку

Виявилося, що два дні тому батько звернувся до правоохоронців із заявою про те, що його 16-річний син пішов з дому.

У підлітка не було видимих тілесних ушкоджень, медичної допомоги він не потребував. Патрульні передали хлопця співробітникам ювенальної превенції.

17-річну втікачку з Харківської області розшукали в Одесі

Нагадаємо, раніше в Харківській області шукали 12-річних хлопчика і дівчинку, які пішли в школу і не повернулися додому. Дітей знайшли вранці наступного дня в покинутому будинку. Виявилося, що дівчинка вирішила піти з дому через те, що її б’є рідний батько. До втечі вона залучила свого двоюрідного брата-однолітка. Діти ночували в покинутому будинку на території рідного села, і самостійно розтоплювали піч дровами. Обоє батьків дівчинки раніше вже притягувалися до адміністративної відповідальності через неналежне виконання батьківських обов’язків.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі