Після нічного обстрілу у кількох районах Харкова немає доступу до інтернету

Про це 16 вересня повідомили у низці компаній-операторів.

За інформацією прес-служби “Тріолан”, після нічних обстрілів центральної частини Харкова тимчасово недоступні послуги інтернету та телебачення для користувачів, які мешкають у районах Центру, Павлова Поля, Сортировки, Шатилівки, Соснової Гірки. Фахівці-ремонтники роблять все можливе для швидкого відновлення мережі, повідомили у компанії.

Також тимчасово відсутній доступ до інтернет-мережі Novaline за напрямком Центр, Павлове поле, Олексіївка, Мала Данилівка. Співробітники компанії працюють над усуненням наслідків НП.

У компанії “Макснет” також повідомили про проблеми з інтернет-зв’язком у місті внаслідок обстрілу. В даний час підключення відсутнє у кількох районах міста. Інженерні бригади оператора роблять все можливе для якнайшвидшого відновлення інтернет-підключення.

Теги:

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі