У Харкові дівчина напала з сокиркою на 17-річну продавщицю: суд виніс вирок

Комінтернівський районний суд Харкова виніс вирок у справі про розбійний напад. Фігурантка не визнала своєї провини. Про це стало відомо з Єдиного реєстру судових рішень.

У Харкові затримали нальотчиків на пункт обміну валют – прокуратура

Інцидент стався 22 січня 2018 року. Харків’янка вирішила поправити своє матеріальне становище за допомогою грабежу і прихопила з дому кухонну сокиру. Жінка зайшла в невеликий магазин з продажу овочів та фруктів, дочекалася, поки продавщиця відвернеться, та вдарила її по голові.

17-річна дівчина стала відбиватися, а потім зуміла відібрати у зловмисниці її зброю, після чого та зникла. Втім, далеко втекти підозрюваній не вдалося — її затримали викликані продавщицею співробітники охорони.

Пограбував та зарубав сокирою пенсіонерку: жителю Харківської області вручили підозру

В ході розгляду харків’янка не визнала своєї провини. Спочатку вона відмовлялася від дачі показань. Потім фігурантка заявила, що пішла на злочин з ревнощів. За її словами, вона бачила спілкування свого хлопця з продавщицею і хотіла “провчити” останню, але не вбивати.

Суд визнав жінку невинною у замаху на вбивство. Однак за розбій її засудили до п’яти років позбавлення волі. У термін покарання їй зарахують час, проведений в СІЗО з 2018 року. На цей час вердикт не набув чинності та може бути оскаржений в апеляції.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі