Після сварки побив знайому та відібрав коштовності: поліція затримала підозрюваного (Фото)

Інцидент стався в Лозовій Харківської області. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі ГУ НПУ в Харківській області.

За даними слідства, 6 лютого 53-річна потерпіла поверталася з подругою та двома малознайомими чоловіками додому з кафе. Під час спілкування у неї стався конфлікт з одним з нових знайомих. В ході сварки чоловік наніс жительці Лозовій кілька ударів, а потім відібрав у неї золоті каблучки, браслет та зник. Після цього потерпіла викликала поліцію.

Грабіж на мільйон гривень: у Харкові затримали злодія

Правоохоронці по гарячих слідах розшукали підозрюваного. Ним виявився 44-річний житель Донецької області. Фігуранта затримали. За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею 186 (“грабіж”) КК України.

Санкція передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до шести років. Наразі вирішується питання про вручення йому підозри та обрання запобіжного заходу.

Троє підлітків напали з газовим балончиком на чоловіка — поліція

Нагадаємо, раніше у харків’янки вкрали майже чотири мільйони гривень. Крадіжка сталася в будинку по провулку Отакара Яроша. До правоохоронців звернулася місцева жителька 1968 року народження. Вона заявила, що невідомі підібрали ключі до вхідних дверей і винесли з житла $150 тисяч.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі