Планували вбити міністра оборони та голову розвідки: СБУ затримала кілерів

Українські силовики затримали чоловіків, котрі готували замах на військово-політичне керівництво країни. За даними слідства, фігуранти планували вбити міністра оборони, голову розвідки та відомого активіста. Про це заявили у СБУ.

Президент змінив керівника Сил спеціальних операцій

Силовики стверджують, що зловмисники працювали на головне управління генштабу вс рф (відоміше як ГРУ). До складу диверсійної групи входив мешканець окупованого Луганська, який раніше воював за бойовиків так званої “ЛНР”.

Він мав знайти кілера серед кримінальних елементів. Виконати “завдання” погодився киянин. Як “тестове завдання” йому запропонували вбити за $5 тисяч українського військового, який нібито був причетний до розправи над російськими полоненими.

Під час обшуку намагався застрелити співробітників СБУ: колишнього заступника голови розвідки підозрюють у держзраді

А для координації вбивства міністра оборони Олексія Резнікова та голови розвідки Кирила Буданова “зв’язковий” прибув через Білорусь на українську територію. За їхню “ліквідацію” він мав отримати від 100 до 150 тисяч доларів.

Силовики затримали фігурантів у місті Ковель на Волині. У “зв’язного” під час обшуку вилучили російський паспорт. Їм оголосили підозру у державній зраді та навмисному вбивстві. Російських агентів відправили за ґрати.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі