Побив дівчинку на очах у знайомих: в Харкові судитимуть 16-річного хлопця

Потерпіла вимагає відшкодувати їй моральну шкоду в розмірі 150 тисяч гривень. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі прокуратури Харківської області.

За даними відомства, в одному міських Telegram-каналів з’явилося відео, на якому хлопець б’є 14-річну дівчинку. Правоохоронці розшукали 16-річного підозрюваного, який пояснив, що причиною конфлікту стала неприязнь між ним і знайомою.

У Харкові посеред центрального проспекту один водій Lanos побив іншого (Відео)
 
14 червня фігуранту вручили підозру за статтею 125 (“умисне легке тілесне ушкодження”) КК України. Хлопець визнав свою провину та розкаявся в скоєному. Санкція передбачає штраф у розмірі 850 гривень або виправні роботи на строк до одного року.

У Харківській області побили лікарів швидкої допомоги
 
У пресслужбі прокуратури Харківської області відзначили, що потерпіла звернулася в суд з вимогою відшкодувати їй моральну шкоду в розмірі 150 тисяч гривень.

2222_2.jpg

Нагадаємо, раніше Харківський районний суд виніс вирок чоловікові, який зазіхав на вбивство жінки та зґвалтував її. Зловмисник завдав жертві три удари ножем. Жінка зуміла вирватися та втекти. Але на території Циркунівської школи фігурант наздогнав її, побив і завдав ще близько десяти ножових поранень. Потім п’яний чоловік відніс постраждалу до себе додому, де двічі поглумився над нею. За “законом Савченко” чоловіка звільнили з залу суду.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі