Побив і кинув помирати дівчину після побачення: на Харківщині судитимуть рецидивіста (Фото)

Про це 4 серпня повідомили у прес-службі ГУ НПУ у Харківській області.

За даними поліції, 3 червня 44-річний раніше судимий чоловік у смт Костянтинівка Богодухівського району зустрів 27-річну місцеву мешканку, з якою підтримував інтимні стосунки. Фігурант запропонував дівчині усамітнитися і, отримавши згоду, повів її до покинутого будинку. Після статевого зв’язку коханка висловила своє невдоволення їхніми стосунками та погрожувала розповісти про все співмешканці чоловіка. Розлютившись, фігурант підняв із землі уламок цегли і кілька разів ударив ним односельчанку по голові. Від отриманих травм потерпіла знепритомніла. Рецидивіст відтяг її тіло в кущі і втік.

За висновком криміналістів, дівчина померла внаслідок закритої черепно-мозкової травми, ударів голови, обличчя та численних крововиливів.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею 115 (“навмисне вбивство”) КК України. 44-річного фігуранта затримали. Матеріали справи передали до суду. Наразі мешканець Богодухівського району перебуває під вартою. Санкція передбачає покарання у вигляді позбавлення волі терміном до 15 років.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі