Погодилися працювати в окупаційній “міліції”: двом жителям Харківського району повідомили про підозру (Фото)

Правоохоронці викрили двох жителів Харківської області, які сприяли російським окупантам. Про це 17 жовтня повідомили у регіональній прес-службі прокуратури.

За даними слідства, 40-річний мешканець села Липці Харківського району добровільно вступив на посаду “тимчасово виконуючого обов’язки дільничного інспектора” у так званому “Територіальному органі міліції села Козача Лопань”.

Інший 25-річний підозрюваний із села Стрілеча також добровільно погодився працювати у псевдоправоохоронному органі та обійняв посаду “т.в.о. дільничного інспектора” в окупаційній “міліції”.

За даними фактами слідчі відкрили кримінальні провадження. Фігурантам заочно повідомили про підозри за статтею 111-1 (“колабораційна діяльність”) КК України.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі