У Харківській області з палаючого будинку евакуювали п’ятьох людей (Фото)

У Куп’янську сталася пожежа в багатоповерхівці. Про це сьогодні повідомили у пресслужбі ДСНС у Харківській області.

Сигнал про подію на вулиці Стадіонній, 7 надійшов на спецлінію 3 січня о 13:39. До місця НП направили одне відділення рятувальників на автоцистерні. На момент їх прибуття на першому поверсі будинку горіла кухня в квартирі. Площа загоряння склала 12 квадратних метрів.

Під Харковом рятувальники гасили пожежу на фермі

Через сильне задимлення рятувальники прийняли рішення евакуювати жителів під’їзду і вивели на свіже повітря п’ятьох людей. О 14:30 вогонь вдалося ліквідувати. Жертв та постраждалих в результаті інциденту немає. Зараз співробітники ДСНС з’ясовують причину пожежі.

040122-2.jpeg

 

У Харківській області 16-річний хлопець з сусідом врятували з пожежі трьох дітей та пенсіонерку

Нагадаємо, раніше в Харківській області жінка отруїлася чадним газом. Сигнал про подію в місті Первомайський надійшов на спецлінію вночі 21 грудня. До місця НП направили відділення рятувальників на автоцистерні. На момент їх прибуття у квартирі на другому поверсі горіли домашні речі та меблі. Площа загоряння склала шість квадратних метрів. Під час ліквідації вогню рятувальники вивели з квартири 49-річну жінку, яка отруїлася чадним газом. Медики швидкої допомоги доставили її в лікарню.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі