Пограбував та зґвалтував самотню жінку на вулиці: суд виніс вирок

Комінтернівський районний суд Харкова виніс вердикт у справі про збройний напад на жінку. Рішення поки не набуло чинності та може бути оскаржене в апеляції. Про це повідомили в пресслужбі обласної прокуратури.

У Харківській області зґвалтували жінку: підозрюваного затримано

За даними слідства, злочин стався на вулиці Коновалова в червні нинішнього року. 31-річний житель Чугуївського району помітив самотню жінку та накинувся на неї. Погрожуючи ножем, він змусив жертву віддати всі цінності, а потім поглумився над нею.

Суд визнав чоловіка винним у правопорушеннях, передбачених статтями 152 (“згвалтування”) та 187 (“розбій”) КК України. Його засудили до восьми років позбавлення волі.

Зґвалтування та серія нападів на дівчат у ліфтах у Харкові: Верховний суд відмовив ґвалтівнику

Нагадаємо, раніше в поліцію надійшла інформація про те, що в одній з багатоповерхівок по проспекту Тракторобудівників власник квартири згвалтував 27-річну орендарку. Сьогодні копи затримали порушника на ринку на вулиці Героїв Праці. 47-річний житель села Красний Кут у 1998 році вже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення аналогічного злочину. В цей час чоловік працює далекобійником, до Харкова повернувся 3 листопада.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі