Погубив чотирьох: прокуратура вимагає посилити вирок винуватцю смертельної ДТП

Харківський районний суд засудив 32-річного чоловіка до дев’яти років в’язниці з позбавленням права водіння транспортними засобами на три роки. В результаті ДТП загинули чотири людини. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі Харківської обласної прокуратури.

У Харкові п’яний водій врізався в легковик

Аварія сталася в ніч з 8 на 9 березня 2014 року автодорозі Харків-Липці. Чоловік на автомобілі ВАЗ віз до Харкова чотирьох пасажирів. Прокурори довели, що водій був п’яний. Він не врахував дорожню обстановку та поблизу села Руські Тишки виїхав на узбіччя, де збив на смерть двох пішоходів. Після цього ВАЗ в’їхав у металевий відбійник, який пройшов крізь салон автомобіля. Двоє хлопців-пасажирів загинули на місці події. Жертвам аварії було від 25 до 27 років. На суді обвинувачений свою провину не визнав.

У Харкові перекинувся легковик, за кермом якого був п’яний водій

Прокуратура має намір оскаржити вирок суду вимагати призначити винуватцю аварії максимальне покарання за статтею — десять років в’язниці.

Нагадаємо, в Харківській області судитимуть водія Peugeot Expert, який в стані сп’яніння збив жінку та поїхав з місця ДТП.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі