У Харківській області п’яний водій збив жінку та втік: справу передали до суду

У Харківській області правоохоронці закінчили розслідування смертельної аварії, що трапилася в селищі Кегичівка. Зловмисник зник з місця злочину. Про це 1 лютого повідомили у відділі комунікації обласного управління Нацполіції.

У Харкові під колесами Volkswagen загинула жінка

Трагедія сталася 25 серпня минулого року. Пізно вночі п’яний водій Peugeot Expert збив пішохода. Зловмисник залишив жертву помирати та поїхав з місця ДТП.

Того ж дня поліцейським вдалося встановити особу водія та затримати його. Чоловікові оголосили підозру за статтями 135 (“залишення в небезпеці, що спричинило смерть людини”) та 286-1 (“порушення ПДР в стані алкогольного сп’яніння”) КК України.

У Харкові після смертельної ДТП просять встановити світлофор та освітити дорогу

Через півроку поліцейські завершили розслідування аварії та передали обвинувальний акт до суду. У разі, якщо вина фігуранта буде доведена, йому загрожує до десяти років позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше в Харкові водій фури отримав умовний термін за смертельну аварію. Аварія сталася 26 грудня 2020 року. При повороті з вулиці Велика Панасівська водій DAF XF430 не помітив пішохода. Попри невелику швидкість, чоловік отримав важкі травми та того ж дня помер у лікарні. Особу загиблого так і не встановили.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі