Поліцейські розшукали школярку, яка втекла з дому після сварки в прийомній сім’ї

Про це сьогодні повідомили в пресслужбі ГУ НПУ в Харківській області.

8 листопада до районного відділення поліції №2 у Харкові звернулася жінка. За словами заявниці, її 13-річна прийомна дочка після сварки пішла гуляти та вчасно не повернулася.

Під Харковом дворічна дівчинка втекла з дому, поки мама відпочивала

Того ж дня інспектори ювенальної превенції на одній з вулиць міста розшукали школярку. Ніяких протиправних дій щодо дівчинки зроблено не було. З юною втікачкою правоохоронці провели профілактичну бесіду.

У Харківській області розшукали школярку, яка на два дні пішла з дому

Нагадаємо, раніше правоохоронці розшукали 12-річну дівчинку, яка втекла з дому. 12 травня о 22:30 до Богодухівського відділення поліції надійшло повідомлення від мешканки села Шелестове про зниклу дитину. За словами жінки, її 12-річна внучка о 22:00 пішла з дому в невідомому напрямку. Через годину правоохоронцям вдалося розшукати втікачку. Вона перебувала в селищі Коломак. Оперативники з’ясували, що дівчинка пішла з дому, вважаючи, що бабуся ляже спати та не помітить її зникнення. Внучка викликала таксі та самостійно вирушила до подруги в сусідній населений пункт.

 

 

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі