Поліцейські розшукали жителя Харківської області, який “замінував” розважальний центр

Чоловікові може загрожувати до шести років в’язниці.

Про це сьогодні повідомили в прес-службі “главку”. Співробітники поліції встановили особу чоловіка, підозрюваного в неправдивому повідомленні про мінування. За даними відомства, 13 лютого о 22:50 на гарячу лінію надійшла інформація про те, що в торгово-розважальному центрі на вулиці 23 Серпня закладено вибухівку. На місце виїжджала оперативна група і вибухотехніки. Вони оглянули прилеглу до будівлі територію, проте ніяких підозрілих предметів не виявили. Всередину розважального центру правоохоронці не заходили, поскільки він був закритий.

Поліцейським вдалося розшукати лжемінера. Ним виявився 31-річний житель Харківської області. За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею 259 (“свідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян”) КК України. Санкція передбачає до шести років позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше в Харкові двічі “мінували” будівлю Дзержинського районного суду в той день, коли обирали міру запобіжного заходу для кримінального авторитета Вадима Ізотова. Фахівці обстежили будівлю, але небезпечних предметів не виявили і суд продовжив роботу в звичному режимі.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі