У Харкові поліцейські виявили іноземців, які нелегально працювали кур’єрами

Під час відпрацювання операції “Мігрант” харківські правоохоронці виявили п’ятьох нелегалів. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі “главку”.

Троє громадян Узбекистану, а також уродженці Марокко та Єгипту прибули в Україну для навчання у закладах вищої освіти. Замість відвідування занять іноземці працювали кур’єрами в службах доставки їжі. Відповідних дозволів на роботу ніхто з них не мав.

Силовики перекрили канал нелегальної міграції в РФ

За порушення правил перебування в Україні співробітники Головного управління державної міграційної служби в Харківській області стосовно порушників склали протоколи за статтею 203 (“порушення іноземцями правил перебування в Україні”) КУпАП.

2_0.jpg

 

У Харківській області прикордонники затримали нелегалів з Індії

Нагадаємо, раніше силовики затримали іноземця, який кілька місяців допомагав нелегалам перетинати кордон України. За словами правоохоронців, 42-річний громадянин Таджикистану організував канал з переправлення іноземців через кордон в Харківській і Луганській областях. За чотири місяці фігурант допоміг незаконно в’їхати на територію України 49 мігрантам з Сомалі, Бангладеш і В’єтнаму. Йому оголосили підозру в скоєнні злочину, передбаченого статтею 332 КУ України (“незаконне переправлення осіб через державний кордон”).

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі