Поліція розслідує пожежу з двома загиблими на Салтівці

Харківські правоохоронці встановлюють обставини НП у Немишлянському районі. Пожежа в одноповерховому будову на вулиці Краснодарській привів до загибелі двох людей. Про це повідомили в пресслужбі обласного управління Нацполіції.

У Харкові на ходу загорілася фура

Сьогодні вночі рятувальники звернулися до силовиків і розповіли, що знайшли два обгорілих тіла. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. Поліцейським вдалося встановити особу однієї з жертв – нею виявився 53-річний чоловік, який вів асоціальний спосіб життя. Ким був другий із загиблих – зараз з’ясовується. Інформацію про те, що трапилося внесли в Журнал єдиного обліку.

На Салтівці горів павільйон з продуктами (Відео)

Нагадаємо, раніше під Харковом на місці пожежі виявили обгоріле тіло чоловіка. Трагедія сталася в Мерефі. Сигнал про подію на вулиці Вештравської, 22 надійшов на спецлінію вночі 23 вересня. До місця НП направили два відділення рятувальників. На момент їх прибуття полум’я охопило дах житлового будинку. Площа пожежі склала 70 квадратних метрів. Під час гасіння вогню в купі домашнього сміття рятувальники виявили обгоріле тіло 69-річного чоловіка.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі