Поліція встановлює особу чоловіка, якого ледь живим знайшли в яру

Сьогодні вранці в яру на вулиці Бучми знайшли чоловіка, який погано себе почував. У соцмережах були опубліковані записи, на яких безпорадна людина лежить у воді та не може самостійно вибратися. Про це розповіли в Telegram-каналі ХС.

У Харківській області рятувальники допомогли жінці, яка опинилася в “пастці” на балконі

“Близько 8:28 в яру неподалік від вулиці Бучми був виявлений літній чоловік. Йому стало погано, по приїзду “швидкої” був живий. ДСНС були викликані на допомогу”, – розповіли очевидці того, що сталося.

У поліції підтвердили інформацію про інцидент. За даними правоохоронців, чоловіка доставили в лікарню, його особу зараз встановлюють.

Нагадаємо, раніше в Харківській області чоловіка придавило мотоблоком на городі. Як розповіли 19 квітня в пресслужбі ДСНС в Харківській області, напередодні на лінію чергового надійшло повідомлення про подію в селищі Вільча Вовчанського району. Коли рятувальники прибули на місце, побачили, що 38-річний чоловік лежить під сільськогосподарським мотоблоком. Під час роботи на городі, нога чоловіка потрапила під фрезу. Рятувальники звільнили потерпілого і передали медикам швидкої допомоги, які доставили його в лікарню.

 

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі