Пошуки завершені: дворічну Віолетту Мужичук знайшли живою, її стан перевіряють медики

Дворічну дівчинку, яку шукали протягом чотирьох днів, знайшли живою у Харківській області. Її стан здоров’я перевіряють медики.

Про це повідомив начальник ГУ Нацполіції в Харківській області Володимир Тимошко.

“Ми кожного дня молилися, щоб дівчинку знайшли живою. Віолетта жива, ми її знайшли. Сьогодні на її пошуки вийшло майже 1000 людей. Це поліцейські, рятівники, військові, волонтери, місцеві мешканці. Ми прочесали ліси, посадки. Оглянули кожен кущик, перевірили усі водойми. Віолетта жива, і це щастя. Це результат спільної роботи. Вдячний всім за таку виснажливу, але блискучу і результативну роботу”, — написав Тимошко у Facebook.

Зараз дівчинку оглядають медичні працівники.

Нагадаємо, Віолетта Мужечук 2020 року народження зникла о 19:00 23 травня зі свого двору у селі Скрипаї Чугуївського району. Майже п’ять діб дівчинку шукали місцеві мешканці, жителі області, пошуковий загін “Мілена”, включно з рятувальниками, поліцейськими, кінологами, водолазами та волонтерами-добровольцями. Пошукові групи обшукали ліс неподалік від родинного будинку Віолетти, всі двори, залишені будівлі та колодязі, а водолази декілька разів перевірили водойми.

На третю добу пошуків вдалося знайти свідка — підліток стверджував, що бачив Віолетту поблизу лісу. Мати дівчинки до останнього вважала, що дівчинку викрали, оскільки незадовго перед зникненням Віолетти на вулиці чули звуки авто, що проїхало повз двір, де Віолетта гралася з братом.

NewsRoom – незалежне видання, яке розвивається з 2015 року. Щодня на сайті журналісти розміщують десятки новин про життя Харкова та України. Більше інформації представлено в розділах «Новини компаній», «Бізнес», «Місто», «Їжа».

Коментарі