Прийшов з сокирою в лікарню та погрожував лаборантам: суд виніс вирок чоловікові

Шевченківський районний суд Харківської області виніс вердикт у справі про конфлікт у місцевій лікарні. Фігурант визнав провину, але заявив, що прийшов захистити свою матір. Про це стало відомо з Єдиного реєстру судових рішень.

У Харкові судитимуть дівчину, яка напала з сокирою на юну продавчиню

За даними слідства, інцидент стався 18 березня цього року. Раніше судимий місцевий житель прийшов до лікарні, де працювала його мати. У біохімічній лабораторії він влаштував скандал зі співробітниками, після чого вихопив сокиру та погрожував одній з них. Це побачила матір чоловіка й виштовхала сина з кабінету.

У ході розгляду фігурант визнав свою провину. Він заявив, що лаборантки раніше кривдили його матір. Тому син вирішив налякати їх, але не планував пускати сокиру в хід. Нападник розкаявся в скоєному. За хуліганство із застосуванням зброї його засудили до п’яти років позбавлення волі з дворічним випробувальним терміном. Наразі вердикт не набув чинності й може бути оскаржений в апеляції.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі