Продавали зброю у прифронтових районах Миколаївської області: СБУ затримала двох організаторів банди (Фото)

Про це 22 серпня повідомили у Службі безпеки України.

СБУ нейтралізувала кримінальне угрупування, яке займалося незаконним продажем зброї та боєприпасів у прифронтових районах Миколаївської області. Двох організаторів – затримали. До складу банди також входили кілька мешканців Вознесенська, які підшукували клієнтів із кримінального світу.

Спільники намагалися продати автомат АК-74 із боєприпасами за 40 тисяч гривень. Під час обшуків у будинках членів угруповання також вилучили шість бойових гранат Ф-1 та РГД, п’ять автоматів АК-74 та снайперську гвинтівку з пристроями для безшумної стрільби, 14 пістолетів та револьвер, димові шашки та електродетонатор, понад 4 тисячі патронів до стрілецького. калібру.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження. Затриманим повідомили про підозру за статтею 263 (“незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами чи вибуховими речовинами”) КК України. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Продовжуються комплексні заходи щодо встановлення джерел надходження зброї та притягнення до відповідальності всіх учасників злочинної діяльності.

Теги:

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі