Просимо відремонтувати дороги: петиція жителів Кулиничів до Терехова зібрала 5000 голосів

Харків’яни зібрали п’ять тисяч підписів під петицією про ремонт доріг на території колишнього селища Кулиничі. Звернення до чиновників і секретаря міськради Ігоря Терехова було зареєстровано ще 20 травня.

Харків’янин просить забудувати пустир, де раніше розташовувався завод

За словами автора, стан деяких доріг можна назвати небезпечним для пересування. У зв’язку з цим харків’янин Олег Рибалкін просить відремонтувати вулиці 7-ї Гвардійської армії та Кулиничівської з виїздами до станції метро “Тракторний завод” і до вулиці Немишлянська.

“Ремонт цих доріг міг би розвантажити трафік у Немишлянському, Індустріальному та Московському районах Харкова. Велике прохання від усіх жителів проявити сприяння у розв’язанні цієї проблеми”, – звернувся автор петиції до чиновників.

За 29 днів петиція зібрала 5006 голосів. Тепер на неї в обов’язковому порядку повинен відповісти виконувач обов’язки мера Ігор Терехов.

Заборонити виробництво ртуті в місті: петиція зібрала п’ять тисяч підписів

Нагадаємо, попередньою ініціативою, яку підтримали п’ять тисяч харків’ян, стало впровадження дизайн-коду міста. Автор вказував, що історична частина Харкова переповнена рекламою та банерами. У мерії відповіли, що проєкт дизайн-коду був розроблений ще у 2019 році. Його також підтримала тимчасова комісія при Консультативній раді з питань охорони культурної спадщини ХОДА.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі