Прострелені вікна машини й три людини на землі: в Харкові очевидці зняли затримання (Відео)

У Харкові силовики жорстко затримали автомобіль, в якому переміщувалися двоє хлопців і дівчина. У соцмережах з’явилося кілька відеозаписів, на одній з яких видно, що в слідчих діях бере участь спецназ.

У Харкові для упіймання банди грабіжників залучили спецназ – поліція

У Telegram-каналі “Харків 1654” були опубліковані кадри з машини, яка їхала прямо за поліцейським транспортом. Очевидці зняли, як з мікроавтобуса вибігають семеро правоохоронців, які кладуть обличчям на асфальт людини. Потім поліцейські затримують пасажира легковика і нецензурно вимагають, щоб з салону вийшла дівчина.

 

 

 

На інших відеозаписах видно, як всі троє лежать на землі. Один з них називає себе Олександром Левченком, жінка не представляється. Також видно, що в автомобілі, на якому їхали затримані, прострелені вікна.

Як стало відомо Newsroom, затриманих підозрюють у вимаганні. У слідчих діях беруть участь співробітники Департаменту стратегічних розслідувань і Дергачівської прокуратури. Лідер угруповання відомий як “Рембо”. У поліції поки офіційно не коментують те, що трапилося.

 

 

 

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі