Вбивця жінок з Харківської області отримав довічний термін – прокуратура

Обвинувачі Куп’янської окружної прокуратури Харківської області домоглися в Верховному суді довічного позбавлення волі для чоловіка, який забрав два життя. Про це 6 жовтня повідомили в пресслужбі обласної прокуратури.

Згідно з рішенням Верховного суду, чоловік проведе залишок життя у в’язниці.

Ледь не зарізав чоловіків, яких застав в ліжку знайомої: суд виніс вирок

Як повідомив керівник окружної прокуратури Едуард Миргородський, під час досудового розслідування з’ясувалося, що у 2011 році в селищі Шевченкове неодноразово судимий 29-річний чоловік убив двох самотніх літніх жінок і заволодів їх майном. Зловмисник був в стані алкогольного сп’яніння і вирішив піти на ще один злочин.

Після цього він вирушив до іншої жінки, приставив їй ніж до горла і вимагав вказати, де зберігаються гроші і коштовності. Жінка вихопила у чоловіка ніж, проте він повалив її і почав бити. У якийсь момент жертві вдалося втекти, щоб покликати на допомогу, в цей час нападник зник. Пізніше зловмисника затримали.

Після тривалих судовий розглядів, суд засудив чоловіка до 16 років ув’язнення, проте прокурори не погодились з вердиктом і оскаржили його в суді. В результаті колегія суддів Орджонікідзевського райсуду засудила чоловіка до довічного терміну з конфіскацією всього майна. Днями цей вирок підтримав і Верховний суд.

Задушив жінку і підпалив її будинок: вбивця проведе залишок життя за ґратами

Нагадаємо, в Харківській області чоловік помер від крововтрати. Інцидент стався в Балаклії. Під час застілля пара почала сваритися. У розпал скандалу 18-річна дівчина штовхнула свого співмешканця. 24-річний чоловік оступився і впав грудьми на осколок скла. Родичі, а потім медики намагалися надати чоловікові допомогу, але зупинити кров їм так і не вдалося.

Коментарі