Проїхав на червоне світло та здійснив обгін на пішохідному переході: копи розшукали водія Mitsubishi

Про це сьогодні повідомили в пресслужбі патрульної поліції Харківської області. За даними правоохоронців, напередодні в мережі опублікували відеозапис з потрійним порушенням правил дорожнього руху.

Водій Mitsubishi перетнув подвійну суцільну лінію, виїхав на смугу зустрічного руху, ігноруючи заборонний сигнал світлофора, а потім здійснив обгін на пішохідному переході.

У Харкові Range Rover зіткнувся з BMW X6: постраждала внучка нардепа Фельдмана і її няня

9 листопада патрульні розшукали водія, який грубо порушив ПДР. Відносно чоловіка копи склали протокол за статтею 122 (“порушення правил розташування транспортних засобів, проїзд на заборонний сигнал світлофора і порушення правил обгону”) КупАП.

photo_2021-11-09_13-21-57_2.jpg

 

У Харкові поліція знайшла автохама, який ледь не збив на переході жінку з двома дітьми (Відео)

Нагадаємо, 30 червня в Харкові на Лозовеньківському проспекті зіткнулися маршрутка, легковик і фура. За даними слідчих поліції, водій ВАЗ-2108 виїхав для обгону на зустрічну смугу і врізався в маршрутку, що їхала з Харкова в Черкаську Лозову. Від удару легковик відкинуло назад і вона зіткнулася з вантажівкою DAF. В результаті аварії 10-річний хлопчик отримав забої голови. Дитину доставили в лікарню, але після медичного огляду – відпустили додому.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі