Рашисти обстріляли кілька районів Харкова: постраждали троє людей, один — у реанімації

Про це 5 серпня на своїй Telegram-сторінці повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

“Цієї ночі ворог попередньо із систем залпового вогню здійснив масований обстріл Шевченківського, Індустріального та Салтівського районів Харкова. Під ударом опинилися житлові будинки, магазини, ринок, у багатьох будинках пошкоджено шибки, постраждали приміщення навчального закладу, дитячі майданчики. Піротехніки також вилучили снаряди, що не розірвалися”, — йдеться у повідомленні.

За даними Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, внаслідок обстрілу госпіталізували трьох громадян, серед них 26- та 38-річні чоловіки та 46-річна жінка. Стан одного з постраждалих медики оцінюють як тяжкий, він перебуває у реанімації. Інші поранені – у стані середньої тяжкості. Ще одна жінка травмувала коліно внаслідок падіння, їй також надали медичну допомогу.

Теги:

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі