У мережі з’явилися кадри падіння 19-річного хлопця з вікна харківської багатоповерхівки (Відео)

У Харкові з вікна багатоповерхового будинку на Салтівці викинувся молодий хлопець. Сьогодні в соціальних мережах з’явилося відео інциденту, який зафіксував автомобільний реєстратор, встановлений в машині на парковці.

На кадрах видно, як людина відкриває вікно, перелазить через підвіконня і вилазить за вікно та стоїть на парапеті, дивлячись вниз. У якийсь момент хлопець зривається і падає вниз, зачепивши при цьому кондиціонер на фасаді будівлі.

Як раніше писав Newsroom, трагедія сталася 1 листопада в Київському районі міста. За даними правоохоронців, загиблим у провулку Шевченківському виявився 19-річний харків’янин. За попередніми даними, хлопець викинувся з вікна сьомого поверху.

Суїцид на Салтівці: хлопець залишив прощальне відео в соцмережах

Нагадаємо, раніше в Харкові молодий чоловік перерізав собі горло і викинувся з вікна багатоповерхівки. Як розповіли в поліції, трагедія сталася 12 листопада близько 07:30. За попередньою інформацією, громадянин перерізав собі горло і вистрибнув з вікна власної квартири на 8 поверсі. Тіло загиблого без видимих ознак насильницької смерті було направлено в морг.

Коментарі